Tuesday, January 13, 2015
kambinggolekbestfarm
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...
Jika anda takut makan kambing disebabkan baunya
Jangan risau lagi
Kami telah berjaya mengatasinya dengan perapan
rempah ratus yang sempurna yang
menghasilkan aroma yang mengiurkan bila di
panggang di atas api..dan dihidang
panas2,
Kambing bakar ini di sajikan dengan tiga
rangkaian sos yang terpilih
yang di masak sendiri oleh chef kita yang telah
berpengalaman lebih 15 tahun
dalam bidang masakan. Kambing bakar ini di sajikan
dengan sos Black papers BBQ, Sos
Red Mayonis menu sampingan juga jangan di lupakan
seperti
coslaw, Mushroom sup dan garlic bread, dan
pelbagai lagi mengikut
selera kita Emm..
pasti tetamu yang datang akan
teringat majlis kita sampai
bila-bila..
Percayalah dengan perkhidmatan dan sajian kami
kami berjanji akan memberi
layanan yang terbaik, kerana kita mempunyai
pekerja yang berpengalaman..
Jika anda berani dan berminat boleh terus menghubungi
kami .. Kami sedia
berkhidmat dengan harga yang Terbaik!!!
Rasa dan aromanya pasti membuatkan anda akan
teringat dan terliur.
Cuba anda bayangkan seekor kambing yang telah
diperap dengan ramuan-ramuan asli yang istimewa
dan di golek didepan anda dan dihidangkan terus
panas-panas dengan perencah BBQ sauce,red mayo
sauce dan black paper sauce serta salad dan
sayuran segar dan turut di meriahkan dengan
mayonise sauce,, emmm pasti terangkat.
Percayalah tak cuba, tak tahu, dah cuba
pasti tercari-cari kembali.
Jika berminat bolehlah menghubungi :
hubungi segera Best Farm
Salehudin:012-2228030/019-2338030
Lokasi :
farm 1-Jalan durian sg tua tambahan,batu caves,Selangor/
farm 2-JALAN 2 KILANG PERABOT ULU YAM.
My Waze:
ladang best farm sg tua
Here's the place: best farm sg tua Drive there with Waze: http://waze.to/hw2869cre02 Download Waze: http://bit.ly/GetWaze
- http://mobile-web.world.waze.com/en_GB/meetup/location?h=w2869ce16
Map google:
http://maps.google.com/?q=3.259452,101.6829+(CU+there%21)&ll=3.259452,101.6829&spn=0.010562,0.007574&t=h
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment